Ella Tyngdedyne fra Anew Sleep anmeldelse (børn og voksne)

Det er ikke tilfældigt, at Anew Sleep kan prale af en imponerende score på 4,8 ud af 5 på Trustpilot. Både servicen og de produkter, de tilbyder, er af højeste kvalitet. I et voksende marked for tyngdedyner skiller Anew Sleeps Ella tyngdedyne sig ud. Det er også årsagen til, at Ella tyngdedyne får 5 stjerner i denne anmeldelse. Vi mener, at denne dyne er en af de absolut bedste på det danske marked. Hvis du undrer dig over, hvorfor denne dyne opnår topkarakterer, og du måske overvejer, om du skal prøve Ella tyngdedyne, så synes vi, du bør læse videre her.

Ella
tyngdedynen
fra Anew Sleep

5 Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐


Vegansk luksus, jævn vægtfordeling. Oplev en ny ro med Anew Sleeps kvalitetsdyne. En af de bedste tyngdedyner på markedet, ifølge healthi.dk.

Alt det vigtige om Ella tyngdedynen

Fordelene ved Ella tyngdedynen 👍

Herunder har vi fundet nogle fordelagtige egenskaber ved Ella tyngdedynen.

  • Bæredygtige ydre materialer: Anew sleep prioriterer miljøet ved at bruge økologiske materialer, yderste lag er produceret i 100% OEKO-TEX cerficeret bomuld. Hvis ikke du tilkøber et betræk, vil du stadig kunne få den dejlige og bløde bomuldsfornemmelse mod huden.
  • Indre materialer: Tyngdedynen er fyldt med bitte små glaskugler (0,8 mm). Glaskuglerne er fordelt ligeligt over hele dynen, hvilket giver en jævnt tryk på kroppen. Udover dette larmer dynen ikke under bevægelse, dette er grundet glaskuglerne er lavet af glas.
  • Vaskbar: Ella kan vaskes på skåneprogram i maskine ved højst 30 grader. Dog bør dynen hænges op til tørring efter vask. Må ikke Tørretumbles, stryges eller renses.
  • Søvngaranti: Hos Anew Sleep tilbyder de 30 nætters søvngaranti, så du kan tilbringe en hel måned med at udforske, om deres tyngdedyne opfylder din krops behov. Det er en risikofri mulighed for at opleve, hvordan en tyngdedyne muligvis kan forbedre din søvn.
  • Gratis ombytning: Hvis din nyervhervede tyngdedyne ikke helt passede i længde eller vægt, giver Anew Sleep mulighed for ombytning helt uden yderligere omkostninger.
  • Service i verdensklasse: Anew Sleep er bredt anerkendt for deres omhyggelige og ubesværede kundeservice. Kundeanmeldelser roser især deres hurtighed og effektivitet, og nævner ofte den venlige betjening, som ser ud til at være en fast bestanddel af deres serviceoplevelse. Deres trustpilotscorer på hele 4.8/5 taler for sig selv.
  • Spar 10%: Overvejer du at prøve deres produkter og mærke deres service, kan du med fordel gøre brug af deres rabatkode samtidig. Rabatkoden er: “Tyngdedyne10”.
Én ud af de mange tilfredse kunder hos anew sleep (Trustpilot).

Opygningen af Ella tyngdedynen 🧵

  • Bæredygtige ydre materialer: Anew Sleep prioriterer miljøet ved at bruge økologiske materialer, yderste lag er produceret i 100% øko tex cerficeret bomuld. Hvis ikke du tilkøber et betræk, vil du stadig kunne få den dejlige og bløde bomuldsfornemmelse mod huden.
  • Isolerende mellem materialer: Det isolerende lag, som omkrænser glaskuglerne, har vi polyesterfibre, dette lag skaber dynens varmeisolation og åndbarhed
  • Støjfrie indre materialer: Tyngdedynen er fyldt med bitte små glaskugler (0,8 mm). Glaskuglerne er fordelt ligeligt over hele dynen, hvilket giver en jævnt tryk på kroppen. Udover dette larmer dynen ikke under bevægelse, grundet glaskuglernes glatte overflade.

Anew Sleeps specialfremstillede tyngdedynebetræk kan tilkøbes, hvis ønsket. Det er også fremstillet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld og kommer med en bindefunktion i hvert hjørne, hvilket gør at dynen ikke klumper sammen i betrækket.

Her gennemgår Mads fra Anew Sleep, Ella tyngdedynens opbygning.

Størrelser og vægtklasser til voksne 🧑

Ella tyngdedyner kommer i et udvalg af størrelser og vægtklasser for at imødekomme vores kropsmæssige forskelligheder. Uanset højde og kropsbygning burde der være en dyne, der passer præcis til dig. Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige størrelser og vægtklasser, som Ella tyngdedyner tilbydes i. En god tommelfingerregel at huske, før du bestiller din nye dyne, er at en tyngdedyne bør veje omkring 10-12 % af din kropsvægt. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal vælge en tyngdedyne, så læs også: “Sådan vælger du den rigtige tyngdedyne“.

STØRRELSER (Bredde x Længde)TYNGDEDYNE VÆGTKLASSER (VOKSNE)
140 x 200 cm5 kg
140 x 220 cm7 kg
9 kg
11 kg
13 kg
Oversigt over størrelser og vægtklasser til voksne.

Størrelser og vægtklasser til børn 🧒

Børnetyngdedyner fås kun i én størrelse og tilbydes i to forskellige vægtklasser. Bortset fra disse forskelle er børnedynerne fremstillet af de samme materialer som tyngdedynerne til voksne. En tyngdedyne til børn bør veje mellem 10-12 % af barnets kropsvægt. Det er dog en god idé at eksperimentere forsigtigt for at se, hvordan barnet tilpasser sig til dynens vægt. Sikkerheden skal altid være i højsædet, så vælg aldrig en dyne, som barnet ikke selv er i stand til at flytte.

STØRRELSER (Bredde x Længde)TYNGDEDYNE VÆGTKLASSER (BØRN)
100 x 140 cm2 kg
3 kg
Oversigt over størrelser og vægtklasser til børn.

Anmeldelse af Ella tyngdedynen🛌

Hos Healthi.dk har vi haft fornøjelsen af at afprøve Ella tyngdedynen. Vores forventninger var ikke særligt høje, men vi var nysgerrige efter at se, om den kunne forbedre vores søvn. Og det må siges at have været tilfældet! Starten var dog ikke uden udfordringer; i løbet af den første uge til halvanden havde kroppen svært ved at tilpasse sig at sove under en dyne, der pludseligt vejer 10-12 % af ens kropsvægt. Efter halvanden uges tid havde kroppen imidlertid vænnet sig til det konstante, krammende tryk igennem hele natten. Siden da har vi ikke set os tilbage og bruger nu dynen på daglig basis. Søvnkvaliteten synes forøget, da vi meget sjældent oplever opvågninger i løbet af natten – undtagen når naturen kalder😅.

Konklusion


Alt i alt får du en rigtig god og holdbar tyngdedyne for pengene. Anew Sleep har formået at holde prisen på et overkommeligt niveau uden tilsyneladende at gå på kompromis med kvaliteten. Deres kundeservice er helt i top, hvilket også afspejles i anmeldelserne på Trustpilot, hvor de fleste kunder udtrykker tilfredshed. Ella tyngdedyne fra Anew Sleep kan varmt anbefales til dem, der ønsker at opnå en bedre og mere hvilende søvn.
Hvis du stadig ikke er overbevist om, hvorfor du bør prøve en tyngdedyne, så læs: “Sådan forbedrer en tyngdedyne din søvnkvalitet

Healthi.dk giver Ella tyngdedynen
5 ud af 5 stjerner!
⭐⭐⭐⭐⭐

Husk at bruge rabatkoden “Tyngdedyne10″ , hvis du handler hos Anew Sleep.

Er du interesseret i at udforske mere om, hvad jeg anser for at være de bedste tyngdedyner på markedet?
Så læs med her: Tyngdedyne: Her er de 5 bedste til voksne (2023)

Hvor brugbar var denne artikel?

Similar Posts